Τα Προϊόντα μας Αγνά & απολαυστικά

Στο κτήμα της Verum Herb, ο βοτανολογικός θησαυρός της ελληνικής γης προσφέρει αρωματικά φυτά άριστης ποιότητας που, ως αφεψήματα, ζεστά ή κρύα , διεγείρουν τις αισθήσεις και προσφέρουν ευεξία στο σώμα και στο πνεύμα, αναζωογονούν, καταπραΰνουν και ανακουφίζουν τον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα, χαρίζουν άρωμα και ιδιαίτερη νοστιμιά και γεύση στο φαγητό.

proionta all
όλες οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων ....σε μια κούπα!

Verum Herb ποιοί είμαστε

Η Verum Herb είναι μια οικογενειακή  επιχείρηση  βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών φυτών και βοτάνων. Σε μία έκταση τριάντα στρεμμάτων, η οικογένεια Κομίνη  αξιοποιεί τις δυνατότητες της ελληνικής φύσης και προσφέρει μία φυσική και απόλυτα υγιεινή πρόταση.

tic1 greenVerum Herb, σημαίνει το αληθινό, το αυθεντικό ελληνικό βότανο, χωρίς χημικά, χωρίς επεξεργασία, αποξηραμένο σε φυσικές συνθήκες αέρα και σκίασης.

tic1 greenΣημαίνει αρωματικά φυτά υψηλής ποιότητας, πλούσια σε αιθέρια έλαια, φυσικά αρώματα, υπέροχες γεύσεις που διατηρούν όλες τις ιδιαίτερες  ευεργετικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά.

tic1 greenVerum Herb. Ό,τι καλύτερο προσφέρει η Φύση.

home poioi eimaste3

Στην Φασκομηλιά Θεσπρωτίας, κάτω από το απέραντο γαλάζιο του ουρανού, κοντά στην αλμύρα του Ιονίου και σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, σε μια έκταση τριάντα στρεμμάτων, εκτείνονται οι βιολογικές καλλιέργειες της Verum Herb.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Τ.Κ. 460 30 - ΗΠΕΙΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ
+30 698 082 6070

Email: info@verumherb.com
       Facebook logolinkedin logopinterest logo
Γιατί επιλέγουμε Βιολογικά ?
...γιατί δεν είναι πολυτέλεια,
είναι υγεία και ζωή !
 
pistopoiisi2