Ποίοι Είμαστε

Φασκομηλιά Θεσπρωτίας….poioi eimaste4

... στις βιολογικές καλλιέργειες της Verum Herb, σε μικρή απόσταση από τον ψίθυρο της αύρας και την αλμύρα  του Ιονίου, εκεί που οι χειμώνες είναι γλυκοί και τα καλοκαίρια ‘ο ουρανός καίει απέραντος’, η ελληνική φύση ζωγράφισε έναν παράδεισο από φυτά και βότανα, γεμάτα αρώματα, γεύση και φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες.

Εκεί, στους ‘λόφους του ήλιου’, πριν από δέκα χρόνια, η Μαρία Κομίνη διαπίστωσε τον πλούτο της ελληνικής γης και ξεκίνησε αρχικά τη συλλογή αυτοφυών βοτάνων και αρωματικών φυτών. Αργότερα, αποφάσισε να πειραματισθεί και να ξεκινήσει η ίδια την πρώτη βιολογική καλλιέργεια στο νομό Θεσπρωτίας. Την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησε από την ενασχόλησή της αυτή, μετέδωσε και στην κόρη της Σοφία, την οποία μύησε στα μυστικά και την ομορφιά των βοτάνων και αρωματικών φυτών της ελληνικής γης.

Η δημιουργία από την Σοφία Κομίνη της Verum Herb, μιας οικογενειακής  επιχείρησης  βιολογικής καλλιέργειας σε μία έκταση τριάντα περίπου στρεμμάτων, σηματοδοτεί την απόφασή της να συνεχίσει, να επεκτείνει και να συστηματοποιήσει την καλλιέργεια βοτάνων και αρωματικών φυτών που έχουν ελληνική ταυτότητα και μεγάλη ιστορία. Οδηγός και κριτήριο στην προσπάθειά της αυτή είναι η αυθεντικότητα και η παράδοση. Φιλοδοξία της είναι η παραγωγή άριστης ποιότητας φυσικών προϊόντων.

Με βαθειά πίστη στη δύναμη της φύσης και στα προϊόντα της, που τα τελευταία χρόνια ξανακερδίζουν το ενδιαφέρον, όχι μόνο των απλών ανθρώπων, αλλά και της επιστήμης για τις θεραπευτικές τους δυνάμεις, η Verum Herb αξιοποιεί τις δυνατότητες της ελληνικής φύσης και προσφέρει στον άνθρωπο μία φυσική και απόλυτα υγιεινή εναλλακτική λύση σε προβλήματα αποτοξίνωσης, χαλάρωσης και ευεξίας.


Η Φιλοσοφία  μας

...η επιστροφή στην αυθεντικότητα και την αλήθεια της ελληνικής φύσης και της παραδοσιακής φυσικής καλλιέργειας βοτάνων και αρωματικών φυτών.

Όραμά μας

...η ανάπτυξη και επέκταση της βιολογικής καλλιέργειας και η δημιουργία νέων προϊόντων, που αποτελούν συνδυασμό διαφορετικών αυθεντικών βοτάνων και αρωματικών φυτών, έτσι ώστε να αυξάνονται οι ευεργετικές ιδιότητές τους στον άνθρωπο.

Verum Herb

...σημαίνει το αληθινό, το αυθεντικό βότανο. Σημαίνει βιολογική καλλιέργεια σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, στα ξεκούραστα και φιλόξενα ελληνικά εδάφη. Σημαίνει σεβασμό στο περιβάλλον, την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής γης.  Σημαίνει αρωματικά φυτά υψηλής ποιότητας, πλούσια σε αιθέρια έλαια και ξεχωριστά αρώματα.

H Verum Herb, προσφέρει ό,τι πιο φυσικό, ό,τι πιο αληθινό υπάρχει στη φύση, χωρίς επεξεργασία, χωρίς χημικά, αποξηραμένο σε φυσικές συνθήκες .

Στην Φασκομηλιά Θεσπρωτίας, κάτω από το απέραντο γαλάζιο του ουρανού, κοντά στην αλμύρα του Ιονίου και σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, σε μια έκταση τριάντα στρεμμάτων, εκτείνονται οι βιολογικές καλλιέργειες της Verum Herb.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Τ.Κ. 460 30 - ΗΠΕΙΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ
+30 698 082 6070

Email: info@verumherb.com
       Facebook logolinkedin logopinterest logo
Γιατί επιλέγουμε Βιολογικά ?
...γιατί δεν είναι πολυτέλεια,
είναι υγεία και ζωή !
 
pistopoiisi2